Korttikoulutukset ja ammattipätevyyskoulutukset tarjoaa PLP KOULUTUS - Putaan Logistiikkapalvelut Oy

Työturvallisuus­kortti

Työturvallisuuskortti on yhteisten työpaikkojen työturvallisuuden parantamiseksi kehitetty valtakunnallinen menettelytapa. Työturvallisuuskortti sopii kaikille alasta riippumatta.

Koulutuksen tavoitteena on:

• antaa perustiedot työympäristön vaarojen tunnistamisesta
  • tietoja työsuojelun yleisistä periaatteista ja yhteistoiminnasta yhteisillä työpaikoilla
  • omaksua työpaikkaperehdyttämisen ja henkilökohtaisen perehdyttämisen perusvalmiuksia

Koulutuksen hyväksytysti suorittaneille myönnetään työturvallisuuskortti, joka on voimassa viisi vuotta.

Tieturva 1 kurssi

Kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka työskentelevät yleisellä tiellä, kadulla tai muulla liikennealueella. Kurssin tavoitteena on lisätä työnjohdon ja työntekijöiden tietämystä työ- ja liikenneturvallisuudesta sekä antaa valmiudet toimia kyseisissä olosuhteissa turvallisesti ja vaarat tiedostaen. Kurssin tavoitteena on myös saada kurssilaiset tunnistamaan riskejä ja oppia hallitsemaan niitä.

Liikennevirasto vaatii Tieturva 1- koulutusta henkilöiltä jotka:

• Osallistuvat tiellä tehtävään tienpitoon liittyvään työhön
  • Tie- ja päällystysmateriaaleja kuljettavan auton kuljettajalta
  • Työkoneen kuljettajalta muussa kuin kertaluonteisessa työssä
  • Muussa työssä yleisellä tiellä työskentelevältä
  • Tieturva 2 -koulutukseen osallistuvalta

Ammattipätevyyskoulutus

Ne henkilöliikenteen linja-autonkuljettajat, jotka ovat suorittaneet ajo-oikeuden ennen 10.9.2008 ja tavaraliikenteen kuorma-autonkuljettajat ennen 10.9.2009 eivät ole velvollisia suorittamaan perustason ammattipätevyyttä. Heille riittää jatkokoulutus, eli 35 tuntia (7h x 5 koulutuspäivää).

Koulutukset voivat koostua teoria- tai ajo-opetuksesta tai molemmista. Ammattipätevyyskoulutuksiksi käyvät vain Liikenteen turvallisuusviraston hyväksymät koulutusohjelmat.

Kaikista koulutuksistamme on mahdollisuus saada merkintä autonkuljettajien ammattipätevyysrekisteriin.

Ilmoittaudu koulutukseen

• Vaihe 1
  • Vaihe 2
  • Vaihe 3

• Työturvallisuuskortti koulutus 100€ + alv 24%/henkilö/päivä.
  • Tieturva 1 korttikoulutus 120€+alv 24%/henkilö/päivä.
  • Ennakoiva ajo koulutus 100€+alv 24%/henkilö/päivä.
  • Ensiapu yhden päivän koulutus 100€+ alv 24%/henkilö.
  • Ensiapu kahden päivän koulutus 165€+ alv 24%/henkilö.
  • Merkintä ammattipätevyys rekisteriin tarvittaessa 20€ + alv 24%/henkilö/päivä.
  • Ryhmäkoulutukset alk 500€ + alv 24%
  • Kurssipäivä sisältää lounaan ja kahvit aamupäivällä ja iltapäivällä.

Kurssin peruuttamisehdot: Kurssin hinta laskutetaan kokonaan, jos peruutus ilmoitetaan alle 3 arkipäivää ennen kurssia.